Nu aveti produse in cos.

Subtotal: 0  LEI

Termeni si conditii      Hello! Te rugam sa citesti Termenii si conditiile de utilizare ale magazinului online IMA Trend, inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii si/sau servicii prin intermediul acestui website.

      Acest website (http://www.imatrend.ro) este detinut de catre S.C. IMA TREND S.R.L., societate comerciala de nationalitate romana, cu Nr. Ord. Reg. Com.: J22/2047/2012 - avand CUI RO30963762 cu sediul in Iasi - Str. Popauti Nr. 7 si functioneaza conform legislatiei din Romania in domeniul sau de activitate.

      S.C. IMA TREND S.R.L. (denumita in continuare - "noi") va ofera accesul la website-ul si totodata magazinul online www.imatrend.ro sub rezerva acceptarii de catre dvs. a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea si/sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii si/sau servicii prin intermediul site-ului www.imatrend.ro, dvs. sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

      Toate hainele comercializate pe acest website sunt de buna calitate, noi, si nu sunt contrafacute.
      

      Produsele oferite de IMA Trend

      IMA Trend isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul IMA Trend sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

a) Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.

b) De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie IMA Trend nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. 

      Informatii despre livrare

     Termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare pentru produsele din STOC, iar pentru restul produselor termenul de livrare este intre 5 si 7 zile lucratoare. Pentru comenzile plasate vineri dupa orele 16:00 sau in weekend - acestea sunt livrate marti/urmatoarea saptamana. Livrarea se efectueaza prin curier rapid. Tarifele sunt valabile pentru localitatile din Romania in care se afla un sediu al firmei de curierat. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa completata in comanda, acesta va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura reprezinta contractul de vanzare - cumparare conform legislatiei din Romania in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit in momentul semnarii facturii in ceea ce priveste primirea produsului (sau a produselor) care este (sau care sunt) conform comenzii si nevoilor acestuia.

      Costurile de livrare sunt, dupa cum urmeaza:

- ZERO (livrare gratuita) pentru comenzile a caror valoare depaseste 350 RON
- 15 RON pentru Bucuresti / tara (oras + sate + comune)

     In cazul in care doriti sa specificati anumite detalii sau aspecte referitoare la livrare, spre exemplu: ora de livrare sau punct de reper, va rugam sa introduceti in casuta de "Observatii comanda" aceste lucruri, inainte de a apasa de butonul de finalizare comanda.

     Modalitati de plata disponibile

    Pentru produsele achizitionate de pe website-ul www.imatrend.ro - modalitatatile de plata sunt: ramburs - achitarea in numerar la ridicarea coletului sau plata cu cardul Visa/MasterCard prin intermediul serviciul MobilPay. Inainte de a va fi expediata comanda, veti vedea in cosul de cumparaturi un calcul ce va va afisa valoarea cheltuielilor de transport, indiferent de modalitatea de livrare aleasa.

     De retinut: in cazul promotiilor sub forma de vouchere transmise prin newsletter sau alte cai de publicitate, acestea nu se cumuleaza unei singure comenzi. Se foloseste DOAR UN SINGUR VOUCHER PER COMANDA, la alegere.

     Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

     In utilizarea serviciilor noastre, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra pentru buna desfasurare a colaborarii si a prestarii serviciilor noastre catre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciilor noastre, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare in prealabil.

    Puteti utiliza site-ul nostru (http://www.imatrend.ro) doar pentru a viziona produsele noastre, a comanda sau a plati. Nu veti putea utiliza site-ul nostru pentru efectuarea vreunei comenzi sau plati ilegale, frauduloase sau speculative. Totodata, nu veti putea utiliza site-ul nostru pentru afisarea sau transmiterea vreunui material ilegal, amenintator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator, ori vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care poate fi considerat ilegal.

    Ne rezervam dreptul in orice moment, fara preaviz sau raspundere, sa restrictionam accesul dumneavoastra la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru (http://www.imatrend.ro).


    Protectia datelor personale

    In conformitate cu Legea nr.677/2001, referitor la protectia persoanelor prin prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra - S.C.  Ima Trend S.R.L. (si prin site-ul http://www.imatrend.ro) inregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile si scopurile prevazute de lege, conform notificarii cu numarul 35311.

    In momentul in care efectuati o comanda, automat va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra de contact sa fie prelucrate de catre S.C. IMA TREND S.R.L.

    Societatea noastra si site-ul nostru garanteaza respectarea drepturilor conferite de catre Legea nr.677/2001.

LEI
Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% discount la prima comanda