La unii barbati, pe langa o tinuta extravaganta putem observa ca iese in decor un accesoriu vestimentar, care, odata ales cu grija poate oferi dovada de originalitate absoluta. Pe langa acest aspect, avem si un ghid pentru alegerea hainelor care sa te scoata in evidenta. Insa in acest articol ne vom concentra pe un accesoriu important – cureaua.

Cureaua este un accesoriu ce propune delimitarea zonei superioare de cea inferioara la nivelul selectiei de haine ce le purtam. Insa, cureaua nu poate fi aleasa cu una cu doua, la intamplare.

Daca in prezent diversitatea pare a fi atat rezolvarea tuturor problemelor cat si marul discordiei, o serie de specialisti de la Paris si New York, principalele capitale ale modei vin cu rezolvari cu totul si cu totul unice.cureaua

Clasicele costume business nu pot fi lasate la voia intamplarii

Deseori impresia pe care o lasa un reprezentant de vanzari asupra unor firme colaboratoare sau dupa caz intr-o anumita delegatie este direct proportionala si cu remuneratiile obtinute, dar si cu profitul firmei la care activeaza.

Astfel, cureaua care este purtata pe langa pantaloni (in general din stofa si materiale asemanatoare, inclusiv blugi pentru stilul smart casual), o camasa iuni, un sacou sau o pereche de pantofi trebuie sa aibe dimensiunile potrivite, cuprinse intre 2 si 4 cm, iar materialul trebuie sa fie prelucrat intr-o forma autentica.

Pielea a ramas principalul material care imbina utilitatea cu bunul gust, astfel in randul costumelor adevarate, rolul ei este de a oferi o perspectiva  discreta de evolutie a persoanei in cauza.

Diversi designeri recomanda achizitionarea unor curele negre, maro sau culori neutre, comparative cu  tipul de costum purtat. In cazul in care dorim sa inovam in materie de perspective vestimentare, ar putea exista o varianta de mijloc, care implica prezenta unei catarame in decor, la care se pot adauga si diferite bijuterii purtate intr-un mod discret la mana sau la gat.

Tinutele diverse fac apel la imaginatia noastra

Si timpul liber este o coordonata ce nu trebuie neglijata in viata masculina, drept pentru care curelele casual vor reprezenta punctul de atractie in minutele urmatoare.

Cum moda barbateasca a capatat in ultimul deceniu o diversitate absoluta in exprimarea fiecarei persoane in parte, se face cu usurinta trecerea in acest caz de la curele cu o suprafata ingusta de pana la 2,5 cm la curele ceva mai groase, capabile sa sustina sau sa dea o  pata de culoare pentru pantalonii mai largi sau care prezinta o coloristica aparte.

curea barbatiDeseori barbatii cauta sa se faca remarcati prin intermediul articolelor vestimentare din partea inferioara, astfel nu ar fi de mirare daca diferite tipuri de jeansi sau pantaloni ar avea inscriptii sau diferite taieturi.

In acest caz se recomanda  curele cu o expunere ceva mai lata care sa vina sa completeze alegerile facute, propunand o pata de culoare  in contrastul potrivit.

Colectiile barbatesti de durata propun accesorii cu intrebuintare potrivita

Ajungem si la momentul in care, indiferent de context, un barbat trebuie sa aibe la dispozitie cureaua potrivita, fie ca vorbim de un mediu de afaceri, o intalnire romantica sau pur si simplu mersul la shopping.

In acest caz, din colectia proprie, o curea clasica maro sau neagra nu ar trebui sa lipseasca, in timp ce una  de culoarea pielii ar putea reprezenta cu usurinta solutia ideala pentru orice tip de blugi.

In cazul in care doriti sa dati o nota aparte vestimentatiei proprii, a-ti putea alege cureaua cu orientari metalice, care ofera diferite mesaje sau dupa caz va pot face remarcati intr-o clipita.