Daca sunteti o persoana mai plinuta, atunci ar trebui sa tineti cont de cateva sfaturi atunci cand va achizitionati hainele. Ideea principala este sa aratati cat mai bine pe termen lung. Veti vedea, ca exista numeroase locuri de unde va puteti achizitiona niste haine potrivite pentru voi.

Spre exemplu, un magazin de haine outlet poate fi solutia perfecta, de care va veti putea bucura. Un astfel de magazin va veni in ajutorul vostru, oferindu-va niste haine de o calitate buna la un pret destul de redus. Cel mai bun exemplu de un magazin de acest fel fiind magazinul I’m A Trend. Puteti vedea camasi XL si XXL: aici; tricouri Xl si XXL: aici – facand selectie pe filtrele din stanga.

Trebuie sa stii sa te imbraci pentru a putea ascunde sau a nu scoate in evidenta mai mult surplusul de grasime cu care te confrunti. Ideea principala este sa-ti cumperi hainele potrivite. Sunt multe persoane care sunt de parere ca hainele largi ii vor face sa arate mai slabi.

Acest lucru nu este adevarat, efectul fiind unul invers. Ei vor parea ca sunt chiar mai mari decat arata in realitate. Lucrul de care ar trebui sa tineti cont este sa alegeti niste haine nici prea mulate, nici prea largi. Hainele trebuie sa fie perfecte pentru corpul tau.

Un alt sfat de care ar trebui sa tineti cont este sa evitati puloverele, sacourile sau tricourile care cad pe umeri. Acestea nu vor reusi decat sa atraga atentia asupra sectiunii mediene.

Hainele cu imprimeu trebuie alese cu atentie. Daca sunteti o persoana mai plinuta, ar trebui sa evitati aceste haine pentru ca ele va vor accentua dimensiunea.

Nu ar trebui sa purtati dungi orizontale si nici diagonale pentru ca acestea va vor accentua mai mult dimensiunea. Dungile verticale sunt cele care va avantajeaza cel mai mult. Ele au tendinta de a atrage privirea de sus in jos, lucru ce confera o senzatie de subtiere.

Daca haina pe care o veti alege are un imprimeu mic, aceasta nu va va scoate in evidenta si o veti putea purta fara probleme.

Alegeti niste articole apropiate la culoare pentru a crea o impresie cat mai placuta. Pentru a te putea subtia, ar trebui sa te imbraci in negru si sa adaugi si cateva accesorii colorate tinutei tale. Hainele din materiale groase vor adauga greutate in plus.

Fibrele naturale, bumbacul si lana sunt o optiune foarte buna pentru tine si te vei putea bucura de ea. Pe timp de iarna poti opta chiar si pentru niste pulovere din casmir, ce sunt la fel de calduroase ca si cele din lana. Daca vei alege un costum, acesta ar trebui sa fie din lana subtire.

Sacourile cu trei nasturi sunt cele mai potrivite pentru o persoana mai plinuta. Purtand un astfel de sacou, vei putea arata mai slabut si mai inalt. Nu uita ca primul nasture ar trebui mereu purtat descheiat.

Un articol vestimentar de evitat sunt bluzele pe gat. Acestea iti vor ascunde gatul si iti vor oferi un look compact. O bluza cu gulerul in V te va ajuta mult mai mult si va da impresia ca esti mai inalt si mai subtire. Ar trebui sa evitati si camasile cu gulere foarte late.