Viziunea vestimentare corecta, cheia recunoasterii absolute

 De cele mai multe ori, omul de rand alege sa-si creeze singur propria moda si propriul confort vestimentar, functie de starea de moment, personalitate si evident bugetul propriu.

Insa acest lucru nu va scoate in evidenta trasaturile corporale sau cele faciale decat in stil accidental, lucru care va creea in jur ceva rumoare, atat fata de recunoasterea personala cat si fata de grupul social din care un individ face parte.

Daca dorim sa excelam la capitolul vestimentar, trebuie sa stim ca anumite coordonate fac diferenta de departe si aici desigur ne raportam la imbinarea pieselor vestimentare functie de culoarea tenului avut, dar evident si de culoarea ochilor sau de cea a podoabei capilare.

Vine sezonul cald si nu stii ce culori pot sa te scoata in evidenta? Ai un ten cu un specific aparte si imbinarile cromatice tind sa fie un real dezgust? Atunci lasa-ne sa iti creem cateva viziuni corecte asupra modei si cu siguranta nu vei regreta.

 

Perspectiva avansata, confirmarea imediata

Daca ai un ten deschis, indiferent ca te ”ajuta” inca varsta sau nu, trebuie sa stii ca sunt anumite culori specifice care sa te scoata in evidenta in functie de culoarea parului.

Spre exemplu, daca ai un par negru, culorile care te avantajeaza pot fi oarecum surprinzatoare si ajungem sa aducem in discutie albastrul, verdele,  si griul  cu o intensitate usor deschisa.

Poate ca ai facut diferite experimente de-a lungul timpului si ai ales sa ai in recuzita ta haine de o culoare maro sau galbena, insa cu timpul ti-ai dat seama ca nu iti scot in evidenta trasaturile si de aceea fix pe acestea le putem incadra la categoria care nu te avantajeaza.

Daca ai un par saten, atunci trebuie sa stii ca anumite combinatii specifice vor face cinste persoanei tale si aici vom face apel la culoarea maslinului,  la maro si desigur la albastru.

Insa, cu siguranta la outletul de la mall vei gasi o sumedenie de provocari si haine cu o bogata textura cromatica.

De aceea noi iti recomandam sa te feresti de culorile portocaliu, gri inchis sau galben patat, deoarece acestea nu te vor scoate in evidenta nici intr-un caz.

Dar poate ai ajuns la o varsta a maturitatii in care parul tau a devenit grizonat, iar daca ai un ten deschis trebuie sa stii ca ai parte de optiuni care aduc in discutie o paleta cromatica deosebita.

Poti opta spre haine care au la baza culoarea bleumarin, gri, negru sau maro, care sa iti scoata in evidenta trasaturile faciale.

Insa poate te gandesti si care ar fi alternativele daca ai parte de un ten inchis la culoare, unde nu foarte multe combinatii vestimentare tind sa fie de un real succes.

Aici lucrurile se schimba si aduc in discutie o paleta cromatica deschisa, mai ales in cazul unui par negru, in care culorile albastru, verde, galben sau mov avantajeaza persoanele care il detin.

Pentru persoanele cu un par blond, surprinzator este faptul ca putem enumera culori ca bej, roz sau gri deschis, desi acestea sunt culori cu o usoara orientare feminina.

Alegand sa ai o viziune avansata asupra cromaticii vestimentare vei avea parte de un real succes si deci concluziile le poti trage singur atunci cand ai in vizor sa respecti anumite standarde care socotesc alegerile pe care le iei.