Daca in trecut educarea in spiritul clasic era la moda, iar tinuta vestimentara nu reprezenta primul argument prin care sa etichetam un om, acum lucrurile au fost duse la urmatorul nivel, deoarece designerii propun haine care sa etaleze complexitatea si personalitatea fiecarui om functie de specificul sau. Chiar si la nodul de cravata, acesta se aplica intr-o anumita logica in concordanta cu mesajul pe care vrem sa-l transmitem. Un nod mic si un nod mare transmit un alt mesaj… poti citi mai multe despre asta aici.

Daca la femei putem spune ca exista o foarte mare atentie la detalii ce tin de combinatia make-up –  vestimentatie, la barbati atuurile constau in cromatica, model si desigur etalarea cat mai subita a fizicului.

Este usor sa asortezi haine cu imprimeu?

Daca nu suntem atenti la detalii ce tin de masura si viziune asupra lucrurilor, totul poate lua o turnura dramatica in cazul hainelor cu imprimeu, indiferent de ce tip ar putea fi acesta.cum-sa-asortezi-hainele

Daca vorbim de imprimeu floral, diferite tipuri de dungi asezate pe diferite unghiuri sau buline, designerii renumiti recomanda mai ales in randul orientarilor feminine sa se foloseasca in partea de jos o combinatie de haine neutre, ce au la baza culori precum nude, crem sau bej, culori care au tendinta sa scoata in evidenta imprimeul, fara sa-i piarda din valoare.

Insa, pentru a etala o tinuta completa, trebuie sa stim care sunt si piesele vestimentare specifice care se folosesc cu precadere in zona inferioara a corpului, care pot sa scoata in evidenta o femeie si sa-i dea acesteia alternative moderne.

Una din cele mai preferate piese vestimentare care este capabila sa scoata in evidenta o bluza cu imprimeu este de departe fusta creion, care a devenit tot mai populara in zilele noastre.

Insa daca doresti sa ai parte de optiuni multiple, atunci poti opta si pentru pantaloni cu o croiala simpla sau de ce nu o pereche de blugi conventionala.

Am putea avea parte de pantaloni cu imprimeuri si o bluza in acelasi stil? Daca am dori sa avem parte de haine cu imprimeuri in partea inferioara a corpului, atunci in partea de sus vom opta pentru bluze cu o croiala simpla, care sa nu incarce prea mult recuzita noastra vestimentara, si sa nu oboseasca ochii si atentia celor din jurul nostru.

Lungimea hainelor, provocarea oamenilor cu un specific aparte

Cand vorbim de pastrarea proportiilor in randul alegerilor vestimentare, trebuie sa stim anumite reguli de conduita si purtare ale acestora.

Spre exemplu, la persoanele cu o talie mica, este recomandat sa nu se poarte haine a caror lungime tind sa depaseasca lungimea trunchiului sau dupa caz sa dea impresia unor picioare mai lungi, lucru care ar creea de departe disproportii. Iti recomandam ca inainte de a comanda, sa verifici ghidul de marimi in cazul in care nu esti sigur ce masura porti.

In acest caz se recomanda pieste vestimentare care  tind sa scoata in evidenta o talie mica, fie ca vorbim de marimi sau croiala, fie ca ne raportam la combinatia vestimentara atat din partea inferioara cat si din partea superioara.

O geaca a carei circumferinte nu depaseste lungimea corpului, la care se adauga o pereche de pantaloni skinny sau o pereche de cizme care nu se termina la jumatatea gambei tind sa fie alternativele de succes pentru doamnele care stiu sa-si puna in valoare corpul.