Salutare, dragi prieteni! 🙂

Ne bucuram ca ne-ati calcat pragul virtual, aici, pe blog. Acesta este incepand de astazi, locul in care vom putea tine legatura si locul in care noi (VeraModa.ro) vom mentine o legatura mai friendly cu voi, prietenii nostri.

Unii probabil se intreaba de ce am deschis acest magazin? Oare suntem exact la fel ca restul de zeci si chiar sute de magazine si magazinase deschise peste noapte care urmaresc profitul… si-atat?

Oare suntem ahtiati dupa profit si vindem produse de calitate proasta, cu scopul de a castiga foarte mult din nimic? Sau oferind foarte putin? Oare, oare, oare….?

Veramoda - Logo

Raspunsul este… nu, nu suntem si nu ne regasim in cele de mai sus.

VeraModa.ro este un proiect inceput in primul si in primul rand din pasiunea pentru fashion, moda si stil. Imbracamintea a prins contur de-a lungul anilor si a fost intotdeauna un lucru important, pentru ca simboliza cartea de vizita a unei persoane. Suntem fiinte care ne bazam pe simturile „palpabile” – judecam dupa ochi. Ce inseamna asta? Inseamna ca judecam alte persoane in functie de cum se afiseaza, in functie de „cartea lor de vizita” – care inseamna o multitudine de lucruri, de la cum se imbraca pana la cum paseste pe strada si cum saluta.

Pasiunea pentru haine nu este noua pentru noi si nici acest domeniu din punct de vedere business nu este primul nostru lucru dezvoltat. Suntem activi pe piata de fashion de mai multi ani, avand de-a lungul timpului mai multe proiecte fashion si moda.

Ne place imbracamintea de calitate, imbracamintea rafinata. Ne place sa oferim diversitate in materie de haine – haine pentru diferite tipuri de persoane, pentru diferite tipuri de personalitati, pentru diferite tipuri de stil. Insa, este un lucru pe care il au in comun toate aceste haine comercializate de catre noi: CALITATEA si BUNUL GUST.

Aceste doua sunt cuvintele cheie care definesc magazinul online VeraModa.ro. Acestea sunt totodata, si cele doua principii dupa care ne si ghidam.

Cele mai mici preturi de pe piata? IN NICIUN CAZ! 

Nu avem asa ceva, nici n-am pretinde (precum este moda acum). Avem, intr-adevar – preturi competitive (pentru unii, dar nu sunt competitive pentru toti ceilalti colegi din aceasta industrie). Preturi mici? Preturile sunt in proportie de 99,9% intotdeauna direct proportionale cu calitatea. Cine si-ar dori sa cumpere imbracaminte de calitate indoielnica? Nimeni, absolut nimeni.

Sa luam un exemplu fictiv – daca o pereche de blugi o puteti cumpara cu 50 de lei dintr-un magazin online, inseamna ca 20 de lei este probabil adaosul acelui magazin si pretul real este de 30 de lei. Din cei 30 de lei – daca scadem pretul confectionarii lor (asamblarii, nu a materialelor) – raman probabil 15-20 de lei.  Va puteti imagina ca la 15-20 de lei nu e disponibil cel mai bun material sau macar un material de calitate care sa reziste. Astfel, foarte multi gresesc – alegand sa cumpere haine ieftine des, in loc sa cumpere haine de calitate ocazional.

In loc sa ai 3 perechi de blugi de calitate superioara – adica sa arate si exceptional, sa fie si un material de calitate si sa aiba si un look trendy si actual modei de astazi, cei mai multi prefera sa-si cumpere 3 perechi de blugi de calitate indoielnica – dar la preturi ieftine. Unde gresesc ei – la calcule. Cumparand haine ieftine nu inseamna ca si costul este ieftin.

Daca o pereche de blugi de calitate superioara poate tine cativa ani, o pereche de blugi de calitate slaba poate tine cateva saptamani. Deci decat sa achizitionati de 100 de ori blugi ieftini care se vor strica si pe care ii veti schimba des cu alte produse ieftine si indoielnice, mai bine investiti in haine de calitate, haine outlet, haine care arata si bine si sunt si de calitate. De ce? Pentru ca astfel nu veti fi nevoiti sa le inlocuiti non-stop, ca in cazul hainelor ieftine care se strica rapid.