Nu de putine ori se spune ca o femeie este judecata dupa statutul ei social mai mult decat un barbat, langa care evident trebuie sa aibe o prestanta vestimentara iesita din comun pentru a creea cele mai bune impresii.

Ce-i drept, acest lucru este cat se poate de adevarat, moda actuala implicand variatii de simplitate cat si de complexitate sau exprimare a unor mesaje subtile cat se poate de intense.

Insa, atunci cand ne hotaram sa ne accesorizam cu anumite piese vestimentare pentru femei trebuie sa gasim si distributia lor in functie de diferite zone ale corpului.

Camasa te poate scoate in orice moment din bucluc

Fara doar si poate ca nu mereu ai ocazia sa porti o tinuta relaxata sau una casual, mai ales daca domeniul tau profesional in care activezi necesita seriozitate la superlativ.

In acest caz ar fi indicat sa te accesorizezi cu diferite camasi, cele mai cautate culori fiind bleumarinul sau albul.

Dat fiind faptul ca o camasa alba se poate asorta cu aproape orice piesa vestimentara purtata la nivel inferior, trebuie doar sa ne exprimam dorintele, functie de necesitati.

Camasa alba, recomandata si de designeri celebrii in tendintele actuale

Daca sunteti un agent de teren si trebuie sa faceti vizite repetate la diferiti distribuitori pentru a va reprezenta firma sau pentru a-i forma o eticheta aparte acesteia, o camasa alba simpla, fara imprimeuri, fie cu un aspect vaporos, fie de profil slim fit ar fi de departe recomandata in acest caz.

Insa ce accesorii trebuie abordate la nivel de incaltaminte?

Stiai ca moda smart-casual a facut inconjurul lumii in materie de exprimare? Ultimele tendinte arata ca la nivel inferior, atat o incaltaminte eleganta cat si una cat se poate de lejera poate scoate in evidenta dezinvoltura in exprimare la nivel feminin si astfel nu ar fi de mirare daca diferite tipuri de tenesi cu o paleta cromatica adecvata sa fie foarte buni pentru munca de teren.

Exista insa si alte posibilitati…

Stiai insa ca exista camasi care propun diferite imprimeuri facute special pentru denim si pentru a-ti etala cat se poate de bine supletea si dezinvoltura corporala?

In cazul in care vrei la nivel superior o exprimare a rafinamentului si delicatatei intr-un mod inedit, in acest moment ai posibilitatea sa intri in posesia unor camasi shique, promovate de designeri celebrii precum Tommy Hilfiger, diferite magazine de profil online facand oferte considerabile in acest sens.

Slaba sau ceva mai voluptoasa?

Pentru fiecare tip de exprimare corporala exista atat diferite optiuni de marime, cat si o dispunere a modelelor functie de croiala avuta.

In acest caz, aveti posibilitatea sa nu neglijati un aspect destul de important cum este vestimentatia in viata de zi cu zi, iar anumite materiale ar putea fi capabile sa va scoata in evidenta atuurile, dar si sa acopere anumite nereguli specifice. Pentru persoanele plinute puteti citi acest articol.

Cauta un material care sa reziste la purtari repetate?

Deseori la spalare materialul isi poate pierde din rezistenta, iar exprimarea poate sa nu fie aceeasi. Asigurati-va ca proeminenta materialului textil este de cea mai buna calitate in raport cu pretul de cumparare.