Inca de la varste fragede, barbatii cu siguranta doresc sa isi faca un loc in societate, insa inevitabil totul se porneste de jos, de la o banala gasca de prieteni ai copilariei, ajungand la lucruri concrete, precum o universitate, un loc de munca sau chiar o familie.

Insa care este punctul de reper de la care un barbat poate pleca, in vederea definirii unui anumit stil sau dupa caz a unei anumite exprimari?

Cu toti stim ca haina face pe om, dar cum ar fi daca si omul ar face pe haina?

Un proverb care aparent ne pune pe ganduri, dar acesta este de fapt cheia reusitei in plan social, mai ales in randul masculin, unde prestanta este dusa la un nivel ridicat cand vine vorba de toate reprezentatiile din mediile in care activeaza.

 

Putem sa avem o reputatie de lux daca nu iesim din propria noastra zona de confort?

Poate ca de multe ori ai crezut ca poti mai mult, insa comoditatea, delasarea sau alte atribute morale te-au determinat sa nu iei atitudine.

Cum ar fi daca ti-am spune ca anumite artificii vestimentare te vor ajuta sa obtii cele mai bune rezultate in imbinarea tuturor hainelor, iar de acum incolo toate alegerile tale vor fi de o inalta clasa?

Odata aleasa o paleta de culori cu siguranta vei cauta sa alternezi, insa unde ar trebui sa luam atitudine?

Stiai ca nu este permis ca o tinuta sa prezinte mai mult de 3 culori? Foarte multe persoane pentru a iesi in evidenta intr-un mod spontan, cauta sa incarce foarte mult tinuta cu o sumedenie de culori, care nu scot in evidenta, fie corpul, fie ochii sau parul.

Sau ca persoanele carora le place sa imbrace tinute din non-culori (alb si negru) trebuie sa imbine diferite nuante pentru a iesi in evidenta intr-un mod specific?

Daca aveti o nuanta intensa in zona superioara, atunci cautati ca in zona inferioara aceasta sa fie opusa, mai precis o nuanta palida pentru a obtine un contrast diferit placut de vizionat.

Dar cum ramane cu eleganta? Foarte multi barbati au tendinta sa poarte sacou chiar si la blugi skinny, capabili sa le scoata in evidenta proeminenta picioarelor intr-un mod inedit.

In acest caz secretul sta in randul nasturilor de la sacou, care trebuie asortat la perfectie cu nuanta pantalonilor pentru a da o viziune de ansamblu de invidiat pe care cu siguranta dumneavoastra o ve-ti obtine de la persoanele din jur.

Insa o categorie aparte de oameni sunt aceia care prezinta un pigment inchis asupra fetei.

Ce tinute ii caracterizeaza cel mai bine pe acestia? Fie ca sunteti roman sau de o alta nationalitate trebuie sa cunoasteti ca diferite nuante de culori deschise si dinamice va pot scoate in decor fata intr-un mod inedit, iar daca la nivelul parului sunteti saten, atunci aceasta circumstanta va conduce automat si la succesul social!

Asa cum societatea impune anumite reguli de convietuit si in randul recuzitei vestimentare anumite conditii trebuie indeplinite pentru a fi un barbat de succes, iar acestea se raporteaza la mici detalii care fac diferenta!